Hieronder een overzicht van de verschillende materialen en producten die nodig -kunnen- zijn om de situatie bij u thuis aan te pakken.

Afschermende verf

Om een kamer te beschermen tegen straling van buitenaf. Deze verf reflecteert (en absorbeert) hoog frequente straling. Deze straling komt van telefoonmasten, WiFi, DECT huistelefoons, radar. Door de muren en het plafond van een (slaap)kamer hiermee te verven, is het grootste oppervlak van de kamer gedaan. De verf geeft van alle afschermingsmaterialen de beste bescherming. Met twee lagen wordt in de meeste gevallen de gewenste afscherming behaald. De verf is overschilderbaar of er kan overheen behangen worden. Lage VOS waarde van 0,2.

Afschermend gaas

Gaas omhuld met een laagje afschermende verf. Heeft een iets mindere demping dan de verf zelf, maar is zeer geschikt om bij een bestaande (slaap)kamer de vloer van afscherming te voorzien. Kan onder een zwevende vloer aangebracht worden. Ook voor toepassing tijdens nieuwbouw in muren of daken.

Afschermingsstof

Semi-transparante gordijnstof waarin zilver geweven is. Als gordijn kunnen hiermee raam oppervlakken voorzien worden van bescherming tegen hoogfrequente elektromagnetische straling. Als bedluifel zeer geschikt voor situaties waarin verf niet gewenst is (bijvoorbeeld bij een huurwoning). Heeft een hoge lucht- en lichtdoorlaatbaarheid.

Afschermings-matten

Bescherming tegen overschotten van natuurlijke straling – aardstraling. Deze matten worden onder het bed geplaatst en deflecteren de aardstraling. Naargelang de ter plaatse aanwezige straling wordt de juiste mat bepaald. Het is belangrijk dat niet alle straling weggenomen wordt in dit geval. De mens is aangepast op de aanwezigheid van een kleine hoeveelheid aardstraling. (Kan bij nieuwbouw in de dekvloer geïntegreerd worden.)

Groep onderbrekings-schakelaar

Deze onderbreken de stroomtoevoer naar de groepen wanneer er geen elektriciteit gebruikt wordt. Hiermee worden alle elektrische velden die samenhangen met de interne bedrading weggenomen. Wanneer u een apparaat of lamp weer aan zet, wordt de elektriciteit direct weer ingeschakeld. Een bijgeleverd lampje in een stopcontact geeft aan wanneer de stroom onderbroken is.

Mobiele telefoon afscherm hoesje

Beschermt door het afschermende hoesje tussen u en de telefoon te plaatsen. Zowel tijdens bellen als tijdens stand-by (als u de telefoon op uw lichaam draagt).

Als u vragen heeft over de verschillende materialen en producten, of als u andere vragen heeft, kunt u altijd contact met mij opnemen.