Bij u thuis voer ik samen met u een grondig onderzoek uit om alle aanwezige straling(sbronnen) in kaart te brengen. Vervolgens geef ik aan wat de beschikbare oplossingen hiervoor zijn en kan er overgegaan worden tot implementatie hiervan. Dit alles met gezondheid(sherstel) als uitgangspunt.

Lees Meer
Neem Contact Op

Het beste moment om te kiezen voor stralingsbescherming, is voordat de bouw van uw nieuwe woning gestart is. Schakel mij in om uw nieuwe woning stralingsvrij te realiseren. Belangrijk is om mij zo vroeg mogelijk bij het proces te betrekken, bij voorkeur voordat er voor een kavel gekozen is.

Lees Meer
Neem Contact Op

Als ontwikkelaar kunt u stralingsbescherming bieden als een extra unicum van uw project. Gezond leven krijgt steeds meer aandacht en hiermee speelt u daar slim en toekomstgericht op in. Geschikt voor alle vormen van (woning)bouw.

Lees Meer
Neem Contact Op

Leven met een kleinere ecologische afdruk, voor de lagere kosten, of voor een simpeler leven: Tiny Houses zijn helemaal van deze tijd. Door hier stralingsafscherming aan toe te voegen is het huisje niet alleen goed voor de aarde en uw portemonnee, maar ook voor uw gezondheid.

Lees Meer
Neem Contact Op

Denkt u er aan een woning te kopen? Of voor langere tijd te gaan huren? Voorkom dat u een woning kiest waarbij niet op te lossen problemen aanwezig zijn. Schakel mij in om samen met u op woningzoektocht te gaan.

sleuteloverdracht
Lees Meer
Neem Contact Op