Bij een woning- en slaapkameronderzoek kom ik bij u thuis om vast te stellen wat voor straling en in welke mate deze bij u thuis aanwezig is. Zowel straling van door de mens gemaakte apparaten (elektromagnetische straling) en overschotten van natuurlijke straling (door verstoringen in de bodem; aardstraling).

Bij een deel van de metingen heb ik uw hulp nodig en sommige kunnen geheel door uzelf (en uw partner) uitgevoerd worden. Op deze manier wordt u betrokken bij de metingen, welke ik vooraf en tijdens de meting zal toelichten en uitleggen.

Nadat er vastgesteld is wat er aanwezig is, stel ik een advies op over hoe dit afgeschermd en/of geëlimineerd kan worden.

Afhankelijk van de situatie en enige moeilijkheden doen we dit in samenspraak. (Denk aan vaste vloeren, inbouwkasten etc.)

Na toepassing en uitvoering van het advies kom ik wederom langs (kosteloos, als ik in de buurt ben) om nogmaals te meten. Deze ‘na-meting’ zal laten zien dat de slaapkamer ontdaan is van verstoringen welke het lichaam hinderen in haar slaap en herstel.

Heerlijk slapen wordt de nieuwe norm voor u en uw familie.

Neem Contact Op

In onderstaande video wordt het resultaat laten zien dat behaald is in een woning waar afschermende materialen aangebracht zijn.

Tarieven

€ 115,-* incl. btw 1 slaapkamer
€ 45,-* incl. btw 2e en meer slaapkamer(s)

* Exclusief reiskosten. Zie hiervoor alle tarieven.