Een gezonde nachtrust is van levensbelang. Mensen die goed slapen, bestrijden ziekten effectiever en vullen ’s nachts hun energiereserves aan.

Vandaag de dag worden we in onze slaap- en woonkamer blootgesteld aan een verscheidenheid aan stralingsbronnen. Deze factoren bevinden zich zowel binnen als buitenshuis. Deze straling is onzichtbaar, maar beïnvloedt de lichaamsfuncties.

Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen, maar voor andere, meer hardnekkige stralingsbronnen zijn er materialen nodig die de straling elimineren of afschermen.

Om alles in kaart te brengen voer ik samen met u een grondig onderzoek uit bij u thuis, op zoek naar de stralingsbronnen en stel ik een plan op om deze te elimineren of af te schermen.

Herwin uw herstellende nachtrust

Door toepassing van de materialen zult u een betere en meer rustgevende nachtrust genieten. Uw lichaam wordt hierdoor in staat gesteld om zichzelf weer te herstellen. Op deze wijze wordt de oorzaak aangepakt, niet de symptomen.

Om de almaar toenemende elektronische vervuiling tegen te gaan, werk ik samen met een bedrijf dat beschikt over aantoonbare en meetbare afschermings- en eliminatieoplossingen. Ik vertel u graag over de materialen en hun toepassing.

Er komt meer bij kijken dan enkel een paar metingen doen

Voor een compleet onderzoek is doorgaans een tijdsbestek van twee tot drie uur nodig. Ik leg u uit hoe het in zijn werk gaat. Bij sommige metingen heb ik uw hulp nodig, andere metingen kunt u zelf doen.

Aan het einde vat ik de bevindingen samen en stel ik mijn advies op over hoe de situatie aan te pakken. Op dit moment kunt u, als u dat wilt, bij mij de benodigde materialen bestellen.

Wat is normaal gesproken inbegrepen bij een stralingsonderzoek?

Elk huis heeft zijn eigen aandachtspunten en behoeft hierdoor zijn eigen aanpak. Een onderzoek omvat het volgende, maar dit kan, waar nodig, uitgebreid worden.

  • Meting van laagfrequente elektromagnetische velden van stroomkabels en bedrading (die langs de woning lopen, naar de woning en tot op zekere hoogte binnen de woning), zonnepanelen en omvormers (alleen overdag mogelijk).
  • Meting van blootstelling aan laagfrequente elektrische velden.
  • Meting van blootstelling aan hoogfrequente straling.
  • Onderzoek van de ruimtes waar u overdag tijd doorbrengt en het tonen van stralingsbronnen die u gemakkelijk zelf aan kunt pakken.
  • Indien u een kantoor aan huis heeft, geef ik u enkele tips over hoe u daar uw blootstelling aan straling kunt verminderen.
  • Meting van aardstraling in de slaapkamer.
  • Tijdens het onderzoek vul ik een meetprotocol (rapport) in en bij de afsluiting laat ik deze bij u achter.
  • Aan het einde van het onderzoek vat ik de bevindingen samen. Als u dat wenst, kunt u bij mij de benodigde materialen bestellen.

Een video die laat zien wat er behaald kan worden

In onderstaande video wordt het resultaat laten zien dat behaald is in een woning waar afschermende materialen aangebracht zijn.

Contact

Neem contact met mij om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.