Woning- en slaapkameronderzoek (meer informatie)

€ 90,- incl. btw  1 slaapkamer
€ 75,- incl. btw  2e slaapkamer
€ 60,- incl. btw  3e en meer slaapkamer(s)

(Een gemiddelde tweepersoonsslaapkamer benodigd tussen de € 1.600,- en € 2.600,- aan materiaal voor afscherming van elektromagnetische straling en velden. Zie ook de prijslijst onderaan de pagina.)

Stralingsbescherming voor uw nieuw te bouwen woning (meer informatie)

€ 80,- incl. btw voor het onderzoeken van het perceel dat u op het oog heeft.
€ 200,- incl. btw om uw bouwtekeningen te evalueren en samen met de metingen van het perceel advies te geven over (mogelijke) aanpassingen.

Stralingsvrije vastgoedontwikkeling (meer informatie)

Neem hiervoor contact met mij op.

Stralingsvrij Tiny House (meer informatie)

Dit is zeer afhankelijk van wat u wilt en waar het Tiny House komt te staan. Neem contact met mij op om de mogelijkheden en kosten door te spreken.

Om een geheel huisje stralingsvrij te maken moet u denken aan ongeveer € 3.000,- voor afscherming van elektromagnetische straling en velden, € 450,- per bed voor aardstraling en € 270,- voor aardstraling in de overige ruimtes. Gaat het enkel om het afschermen van de slaapplek, dan kan dit voor een aanzienlijk kleiner bedrag gerealiseerd worden.

Pre-aankoop inspectie (meer informatie)

Basis:
€ 60,- incl. btw

Uitvoerig:
Zoals basis, plus de tarieven voor de slaapkamers (zie boven).

(Zie hier de verschillen tussen basis en uitvoerig.)

 

Overig, bijvoorbeeld uitzoeken, begeleiden of regelen

€ 65,- / uur incl. btw

Reiskosten

€ 0,45 / km incl. btw
€ 30,- / uur reistijd incl. btw

Gaat u nadat ik bij u geweest ben voor een onderzoek over tot afschermen, dan krijgt u de kosten voor de reistijd retour (met een maximum van 4 uur).

Eventuele parkeerkosten (bijvoorbeeld in de stad) zullen achteraf in rekening gebracht worden. Mocht u een gratis plek hebben of er één weten in de buurt, dan kunt u mij hiervan uiteraard op de hoogte stellen.

Producten (meer informatie)

Klik hier voor een prijslijst van alle producten. (Duitstalig.) [PDF 65 KB] (De zwart gedrukte prijzen zijn voor als ik bij u thuis geweest ben om te meten, de grijs gedrukte prijzen zijn prijzen voor reguliere verkoop.)