De bekendheid en populariteit van Tiny houses is de laatste jaren sterk toegenomen te Nederland. Redenen om in een Tiny House te (willen) wonen variëren, maar veel geziene en gehoorde redenen zijn: het is duurzamer, lagere kosten, dichter bij de natuur (kunnen) wonen, minder zorgen, mogelijkheid tot off-grid, meer vrijheid.

De pioniersfase hier te Nederland is nu wel zo ongeveer achter ons en steeds meer mensen wonen in hun eigen Tiny House.

Een ‘Tiny House’?

Één van de modellen die stralingsvrij aangeboden wordt.

Voor wie er nog niet eerder van gehoord heeft: wat is een Tiny House nu eigenlijk?
Een Tiny House is een kleine -vaak verplaatsbare- woning, simpel gezegd. Doorgaans opgetrokken uit ‘normale’ bouwmaterialen, en van vele gemakken voorzien. Een echt klein huis dus.

Ook een Tiny House heeft de problemen van elke andere doorsnee woning

Elektra, koelkast, verlichting, een werkplek, soms ook warm water en soms ook de verwarming; het werkt allemaal op of heeft elektriciteit nodig.
En in het geval van off-grid zijn er vaak zonnepanelen en een omvormer aanwezig.
Dit zijn allemaal bronnen van elektronische vervuiling. Maar gelukkig is hier iets aan te doen.

Kant-en-klaar of eigen ontwerp

Samen met de Tiny House Store bied ik volledig afgeschermde, stralingsvrije Tiny Houses aan. Kant-en-klaar. Geheel (of gedeeltelijk) afgeschermd van elektronische vervuiling, alsmede van aardstraling.

Hoe heerlijk zou het zijn als jouw Tiny House niet enkel aan de eerder genoemde redenen voldoet, maar ook jouw gezondheid ondersteund? Heerlijk en meer regeneratief slapen wordt jouw nieuwe norm. In jouw gezonde Tiny House.

Nieuwsgierig of interesse? Kijk dan voor meer informatie op deze pagina van de Tiny House Store of neem contact met mij op.

Ook ben ik beschikbaar om jouw eigen ontworpen Tiny House af te schermen van straling. Neem hiervoor contact met mij op.