De wereld verandert en de behoeften van de consument veranderen. Vooruitstrevende ontwikkelaars en bouwers weten dit en streven ernaar om voorop te blijven lopen om hun positie als leider veilig te stellen en te profiteren van de behoeften van de koper van een woning.

Innovatie

U bent één van die vooruitstrevende ontwikkelaar en daarom bent u hier. Omdat innoveren en toekomstgerichte aanpassingen en oplossingen u op het lijf geschreven zijn. En u daarmee reeds een mooie positie op de markt inneemt. Maar zoals u ook weet: er is altijd meer en het kan altijd beter.

3G, 4G, 5G, 6G het wordt maar meer en meer. Steeds meer verbondenheid, maar ten koste van wat. Van connectie en gezondheid. De tendens van de huidige dag is terug naar de natuur, terug naar de basis. In dat plaatje past afscherming van straling. We leven in toenemende mate in een ‘soep’ van elektromagnetische vervuiling waarvan steeds duidelijker wordt dat er verbanden zijn met gezondheidsklachten en -kwalen. Door afscherming is men thuis beschermt. Waardoor het lichaam vrij van deze hinderlijke invloeden kan rusten van wat er vandaag de dag allemaal van ons gevraagd en verwacht wordt.

Als ontwikkelaar kunt u stralingsbescherming bieden als een extra unicum van uw project. Door deze stralingsbescherming zijn uw woningen niet alleen duurzaam, maar ook gezonder voor de toekomstige bewoners. Toekomstbestendig voor aarde en milieu én voor de mens.

Voor alle vormen van bouw

Stralingsafscherming is uitermate geschikt voor alle vormen van (woning)bouw. Van vrijstaande woning tot appartementencomplexen, van twee-onder-een-kap tot tussenwoning, van kuuroord tot kantoor en van houtskelet tot stenen en beton.

Grootschalige residentiële stralingsvrije vastgoedontwikkeling

Zie onderstaande video over hoe meerdere appartementengebouwen afgeschermd worden:

Contact

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten? Neem dan contact met mij op.