Geovital vastgoedontwikkeling

Vooruitstrevende ontwikkelaars en bouwers weten dat de wereld en de behoeften van de consument veranderen. Zij streven er dan ook naar om voorop te blijven lopen om hun positie in de markt veilig te stellen. Zij doen dit door in te spelen op de behoeften van de koper van een woning van morgen.

Innovatie

U bent één van die vooruitstrevende ontwikkelaar. Innoveren en toekomstgerichte aanpassingen en oplossingen zijn u op het lijf geschreven. En daarmee neemt u reeds een mooie positie op de markt in. Maar zoals u ook weet: er is altijd meer en het kan altijd beter.

3G, 4G, 5G, 6G het wordt maar meer en meer. Steeds meer connectiviteit. Tegelijkertijd zien we een verslechtering van de algehele (mentale) gezondheid. De tendens van vandaag de dag is terug naar de basis, terug naar de natuur. In dat plaatje past afscherming van straling. We leven in toenemende mate in een ‘soep’ van elektronische vervuiling waarvan steeds duidelijker wordt dat er verbanden zijn met gezondheidsklachten en -kwalen[1]. Door afscherming in de woning is men thuis beschermt. Waardoor het lichaam vrij van deze hinderlijke invloeden kan rusten van wat er vandaag de dag allemaal van ons gevraagd en verwacht wordt.

Stralingsvrij bouwen

Als ontwikkelaar kunt u stralingsbescherming bieden als een extra unicum van uw project. Door deze stralingsbescherming zijn uw woningen niet alleen duurzaam, maar ook gezonder voor de toekomstige bewoners. Toekomstbestendig voor aarde en milieu én voor de mens.

Voor alle vormen van bouw

Stralingsafscherming is uitermate geschikt voor alle vormen van (woning)bouw. Van vrijstaande woning tot appartementencomplexen, van twee-onder-een-kap tot tussenwoning, van kuuroord tot kantoor en van houtskelet tot stenen en beton.

Neem Contact Op

Grootschalige residentiële stralingsvrije vastgoedontwikkeling

Zie onderstaande video over hoe meerdere appartementengebouwen afgeschermd worden:

1. ^ Zie de pagina ‘wetenschappelijk onderzoek‘ voor meer informatie over de link tussen straling en gezondheid.